Mentaltræning HH Mentality

Opdateret: 29. apr. 2020


Vi vil alle præstere det bedste vi kan. Det er bare ikke altid vi har de mentale værktøjer til at præstere, som vi normalt kan.

Det er almindeligt, at du oplever skuffelse og indre frustrationer over, at du ikke præsterer som du kan. Din præstation til træning eller kamp uden pres og uden forventninger er eksempelvis bedre?

Når kampen fløjtes igang, kan du blive låst og begrænset mentalt, hvilket påvirker din fysiske præstation. Det begrænser din selvforståelse, selvtillid, selvværd og din succes i din karriere.

Med mentaltræning lærer du at håndtere præstationsangst, pres, frygt, nervøsitet og for høje forventninger. Præstationsangst i sport er mere udbredt en alle udøvere tror. Det er desværre stadig et tabu at tale om sin præstationsangst eller præstationsbesvær i omklædningsrummet eller med medspillere. Præstationsangst i sport kommer i mange størrelser og kan eskalere, hvis det ikke håndteres inden det bliver decideret skadeligt for din præstation.

I mentaltræningens præstationsproces arbejder HH Mentality med 3 trin til at toppræstere.

  1. PRÆSTATIONSFORSTÅELSE OG PRÆSTATIONSFORBEREDELSE

  2. PRÆSTATIONSANALYSE OG PRÆSTATIONSGAMEPLAN

  3. PRÆSTATIONSPROGRAMMERING

Mentaltræning er for ALLE. Mentaltræning er for alle uanset niveau, alder, køn eller erhverv. Mentaltræning i fodbold eller mentaltræning i esport er det samme. Om du er sportsudøver, esportsudøver, musiker, komiker eller andet, så handler det om, at du skal præstere dit bedste.

En sportspsykolog og mentaltræner forbedrer din præstation i fodbold, esport og andre sportsgrene. Mentaltræner Henrik Hjarsbæk har erfaringer fra esport, fodbold, atletik, poker m.fl.:

Her er Henrik Hjarsbæk med esportudøver NaToSaphiX og fodboldspillerne Sanne Troelsgaard & Kasper Junker:

Sportspsykologer i Danmark kan være svære at finde. Du kan kontakte HH Mentality her, og få en gratis uforpligtende samtale om et mentaltrænings / sportspsykologisk forløb.

Henrik Hjarsbæk

Sportspsykologisk konsulent & mentaltræner

#mentaltræner #mentaltrænerdanmark #mentaltrænerfodbold #mentaltræneresport #sportspsykolog #sportspsykologdanmark #sportspsykologfodbold #sportspsykologesport

25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

ACT i sport

Tilmeld nyhedsbrev

- Få GRATIS adgang til alle e-bøger om mentaltræning

Indhold leveret til:

KONTAKT

 

Havnegade 39,

1058 København K

E: hh@hhmentality.com

T: +45 22 35 21 70

CVR: 36212675

ikon instagram
ikon facebook
ikon linkedin

FØLG OS HER

180x162 webshop maerket.png
bake my day logo