billede_hh mentality_06.2020.png

MENTALTRÆNING

Som mentaltræner hjælper jeg dig med at lære hurtigere, forbedre dine mentale ressourcer og ikke mindst at præstere bedre og konstant under pres – både til træning, men især i kampsituationer.

 

HVAD ER MENTALTRÆNING?

Mentaltræning er den del af sportspsykologien, der koncentrerer sig om at hjælpe atleter med at nedbryde de mentale barrierer, der afholder dem fra at yde og performe på deres højeste niveau. Mange atleter fravælger desværre mentaltræning, da de ikke forstår, hvordan det kan hjælpe dem.

 

 MENTALTRÆNING ER VIGTIG I SPORT

For at du som atlet kan få det meste ud af din sport, er det vigtigt, at du også forstår værdien af at forbedre den mentale del og at du træner den, som du også træner din fysik og teknik. De fleste atleter vil således have gavn af en mental træner, der kan bistå med praktiske øvelser og rådgive og coache for at opnå topresultater.

 

Mental træning fjerner mange af de barrierer, der afholder dig fra din ypperste præstation. Det kan være barrierer som:

  • Høje forventninger eller forventningspres

  • Perfektionisme

  • Frygten for at fejle

  • Mangel på følelsesmæssig kontrol

  • Mangel på tilstedeværelse i nuet

 

Som atlet kan du nedbryde disse barrierer gennem den mentale træning, der har som mål at forbedre din selvtillid, selvværd, fokus, tillid og mentale forberedelse.

 

Hos HH Mentality har vi stor erfaring i at arbejde med atleter i mange sportsgrene. Kontakt os her for flere oplysninger.