top of page

REFERENCER

Se hvilke udlandske og danske klubber som har haft spillere i et mentalt forløb hos HH Mentality. Her kan du også læse, hvad nogle af sportsudøverne har fået ud af at arbejde med mentaltræning i HH Mentality.

Mentale forløb med spillere i:

Juventus logo
Liverpool logo
AS Roma logo
Slavia Prag logo
PSV logo
Brøndby logo
FC Midtjylland logo
Fortuna sittard logo
FC Nordsjælland logo
Maritimo logo
Linkøbing logo
Strømsgodset logo
VB logo
Lyngby logo
OB logo
Viborg logo
Silkeborg logo
AGF logo
Vålerenga logo
Hjørring logo
Rosengård logo
FC Køln logo
Bodø logo
Vitesse logo
Tirol logo
Young boys logo
LASK logo
Urawa logo

Udtalelser fra udøver:

Gustav Isaksen

FC Midtjylland

Gustav Isaksen

Nikolai Futte Baden

Juventus, Vitesse

Kasper Junker

Urawa Red Diamonds

Kasper Junker - Urawa Red Diamonds

Isabella Schultz

Dansk & Nordisk mester

Isabella Schultz

Cecilie Moe Weinreich

Kajakpolo spiller, Rothe Mühle Essen

cecilie moe weinreich
Gustav
Nikolai
Kasper
Isabella

UDTALELSER

Gustav Isaksen

Det er bare mega godt og lærerigt. Hovedet og det mentale er hvertfald på plads for mig.

 

GUSTAV ISAKSEN

FC Midtjylland

Når man jagter det store gennembrud er det rart at have en at dele hverdag, ambitioner og beslutninger med. Det har jeg fået i Henrik. Jeg synes at vi allerede indenfor det første år har skabt en udvikling på alle tre områder.

 

NIKOLAI FUTTE BADEN

Juventus, Vitesse

Succes opnår man ved at arbejde hårdt, ofre meget og altid stræbe efter mere. Men jeg har også fundet ud af, at man aldrig er alene om at skabe sin succes. Arbejdet med Henrik giver mig støtte, tryghed, mental klarhed og værktøjer til at udvikle mig og drømme endnu større. Min succes er vores succes.

 

MATILDE LUNDORF

Juventus

Sanne Troelsgaard

"Sanne tæl til 10", men det var aldrig nok for mig. Jeg ved jeg er en person som lever struktureret, jeg er disciplineret, jeg elsker at træne, elsker at blive bedre og så er jeg temperamentsfuld, meget temperamentsfuld. Det har tjent mig godt igennem årene men det har også givet mig nogle hårde oplevelser. Jeg har lært at håndtere mit temperament, så det ikke er min svaghed men nu min styrke. derfor har jeg i et par år samarbejdet med Henrik om det mentale, som også støtter mig i at være den bedste udgave af mig.

 

SANNE TROELSGAARD

FC Rosengård

Kasper Junker - Urawa Red Diamonds

Som professionel fodboldspiller skal du have en at vende tingene med. Det er for mig både når det går godt, men også når det går knap så godt. Hvis du som spiller sidder på bænken, er skadet eller ikke præsterer så skal du finde en vej til at komme hurtigt videre. Det har jeg de sidste mange år brugt Henrik til. Når det går godt på banen er det også rart at kunne målrette fremtiden med en, så jeg har noget at arbejde frem i mod.

 

KASPER JUNKER

Urawa Red Diamonds

Oliver Jeppe

Når det hele går godt har Henrik altid været god til at hjælpe med at udvikle mig selv til at nå nye niveauer. Samtidig har vi i mindre gode perioder sammen fundet redskaber til at komme tilbage på sporet. Det er også godt at have et sted at lufte sine tanker som er væk fra klubben og alt andet.

 

OLIVER JEPPE

Brøndby

Marcus Gudmann

Jeg tog fat i Henrik i efteråret, da jeg var i min sværeste tid i både min fodboldkarriere og livet. Jeg var nået til et punkt hvor jeg virkelig følte, at jeg havde brug for hjælp efter alt hvad jeg havde gennemgået/gennemgik i min nye klub. Jeg følte hurtigt at mit og Henriks bånd blev tæt og troværdigt. Det var virkelig afgørende for mig, at have en at vende nogle af de ting/problemer jeg gennemgik med. Langsomt fik vi mig tilbage på sporet igen og arbejder fortsat på at udvikle mig. For mig er det mentale i fodbold meget afgørende ift at blive bedst mulig, og jeg er derfor sindssygt glad for mit samarbejde med Henrik!

 

MARCUS GUDMANN

Esbjerg fb

Tobias Mølgaard

I en verden hvor tingene oftest går rigtig stærkt, er det rart at have en person, som man kan dele alle ens tanker, frustrationer og succeser med. I løbet af vores samtaler, føler jeg, at jeg bliver klogere på mig selv, når jeg får sat ord på hvilke ting jeg oplever på banen, og hvordan de påvirker mig. Jeg har fået en masse gode mentale redskaber, som jeg bruger hver eneste dag på fodboldbanen.

 

TOBIAS MØLGAARD

Vejle Boldklub

Kem Ljungquist

Efter at have haft det svært i og omkring bokseringen i en længere periode faldt jeg over HH Mentality. Henrik gjorde fra vores første snak stort indtryk på mig og hjalp mig med at rykke min mentalitet både som sportsmand og lige så vigtigt som menneske. Han var altid god til at række ud, når jeg ikke selv havde overskud til at gøre det. En sand fornøjelse og have i ‘ringhjørnet’.

 

KEM LJUNGQUIST

Bokser

Japhet Sery Larsen

Fodbold er meget mere end bare at sparke til en bold. Henrik har givet mig forskellige og  gode værktøjer som har givet mig mental robusthed, og har skærpet mit fokus på- og udenfor banen. Derudover er jeg blevet mere selvsikker. Henrik har støttet og presset mig med gode mentaløvelser, spørgsmål og inputs.

 

JAPHET SERY LARSEN

Bodø Glimt

Noah Madsen

Med et mål om at blive den bedst mulige fodboldspiller jeg kan blive, spiller mine mentale færdigheder en afgørende rolle! I samarbejde med Henrik arbejder vi på at få mindsetet, som en medspiller fremfor en modspiller!

 

NOAH MADSEN CS

Marítimo

Isabella Schultz

Jeg har altid været utrolig perfektionistisk, især inde for sporten, hvilket har hjulpet min udvikling og fået mig langt. Men det har også været en af mine svagheder som jeg længe har haft problemer med, da mine følelser tit kan tage over. Jeg har altid prøvet at bekæmpe mine negative tanker og følelser, men Henrik har lært mig at de ikke skal bekæmpes, men at det handler om at acceptere dem og finde ud af hvordan man præsterer bedst selvom der både er pres og nervøsitet. Derudover er det rart at have en som Henrik som altid står klar til at hjælpe, og som altid vil mig det bedste.

 

ISABELLA SCHULTZ

Dansk & Nordisk mester

Mentalitet er for mig som fodboldspiller en af mine styrker. At kunne gå i dybden med mig selv, lære hvordan, jeg håndterer modgang og bliver klogere på mig selv. Mental træning er derfor vigtig for mig i en holdsportsverden og derfor arbejder Henrik og jeg selvfølgelig stadigvæk med mentaltræning i en alder af 27 år.

 

FREDERIK SØRENSEN

Young Boys

Søren Hald

Som badmintonspiller er det fantastisk at have en sportspsykolog, som selv har stået på banen og haft de udfordringer, som jeg selv har på banen. Derudover er det tydeligt, at Henrik har en stærk faglig baggrund og er god til at videreformidle det i et sprog og på en måde, så det er let at praktisere og/eller reflektere over. Det var den bedste beslutning jeg traf i starten af 2019 at starte med mentaltræning.

 

SØREN HALD

Badmintonspiller

Frederik Brandhof

For mig som professionel fodboldspiller har jeg i perioder haft brug for at få luftet hovedet, komme ud med nogle frustrationer eller få vendt nogle ting både på banen og udenfor banen. Til det har jeg benyttet mig af Henrik, som har været en vigtig brik efter mit skifte til AGF, så jeg har kunnet præstere fra dag ét. For mig var det vigtigt, at snakke med en anden end familie, kone, venner eller agent, omkring de ting som sker når man skal præstere hver eneste dag.

 

FREDERIK BRANDHOF

AGF

christian farstad

Jeg kan som elitekajakroer helt klart anbefale et forløb hos Henrik. Han er en rigtig god og professionel mentaltræner, som har lært mig, at acceptere negative følelser og tanker og stadig kunne præstere i konkurrencer. Derudover har vi også arbejdet med nogle rigtig gode metoder, så jeg kan forholde mig roligt, når jeg skal præstere, og det virkelig gælder.

 

CHRISTIAN FARSTAD

Kajakroer, landsholdsroer

Njoma Zogaj

Jeg har altid haft store ambitioner med håndbold, og når tingene ikke kørte, var jeg ofte alt for hård mod mig selv og andre. I 2017 pådrog jeg mig en alvorlig nerveskade, og blev erklæret håndboldinvalid af læger. Jeg var ikke klar til at opgive min drøm og kontaktede derfor HH Mentality, som støttede mig og vejledte mig i en ellers emotionel tid, hvilket styrkede min psyke helt afsindigt. Det jeg har været allermest glad for, er at have lært at være bevidst om hvor vigtig en del af sport det mentale aspekt er, og at have lært at acceptere den situation jeg befinder mig i og de følelser der måtte følge med - både på og uden for banen. Med stor hjælp fra HH Mentality kæmpede jeg mig tilbage på banen.

 

NJOMA ZOGAJ

Aalborg DH

Jeg har aldrig før i arbejdet med det mentale aspekt af fodbold, og syntes at det - som angriber - spillede en væsentlig rolle i gode og mindre gode perioder. Derfor startede jeg forløb med Henrik, for at arbejde med at jeg kan blive bedre til at agere og reagere, ud fra de tanker/følelser der opstår, mens jeg spiller. Alt sammen med målet om at blive mentalt stærkere og mere komplet fodboldspiller.

 

AMALIE THESTRUP

Liverpool Football Club

Emma Holmskov - B93

Det mentale er for mange sportsudøvere en kæmpe udfordring, og det har det også været for mig. Gennem forløbet med Henrik har jeg lært en masse om at håndtere pres og hvordan man kan optimere sine præstationer i sporten gennem mentaltræning. Det har hjulpet mig til at forstå, hvad der gør mig til en bedre udøver og hvordan jeg kan håndtere mentale udfordringer i fremtiden.

 

EMMA HOLMSKOV

B93

Rezan Corlu - Lyngby

Jeg har arbejdet med HH mentality og har været meget tilfreds med mit forløb. Den mentale del af fodbold spiller en stor rolle efterhånden og hvis man kan få nogen procenter og optimering på den del, er det med til at skabe en bedre forudsætning for sin perfomance.  De værktøjer kan må få hjælp til hos Henrik.

REZAN CORLU

Lyngby

 I den tid jeg har haft med Henrik, har han hjulpet mig med stå ved mig selv i et svært miljø nede i Italien. Vi har haft vores lange samtaler, hvor han er god til at lytte og give redskaber til de næste træninger og kampe. Han har gjort mig selvbevidst om hvad der udvikler mig mentalt og fodboldmæssigt.

LUKAS HENRIKSEN

Sassuolo

Magnus Munck - FC Nordsjælland

En stor del af at blive fodboldspiller er, at man har hovedet med. Uden det, er det svært at nå endedestinationen på sin drøm. Henrik har hjulpet mig rigtig meget i den korte tid, som jeg har været i forløb hos ham. Henrik giver mig støtte mentalt og klare værktøjer til hvordan jeg kan forbedre mig mentalt i hverdagen både på banen og udenfor banen.

MAGNUS MUNCK

FC Nordsjælland

Oliver Marloth - Esbjerg Ishockey

Virkelig et effektivt forløb. Med en professionel tilgang til det hele. Jeg gik fra næsten at stoppe med min sport, til at præstere som aldrig før med hjælp fra Henrik.

OLIVER MARLOTH

Esbjerg Ishockey

sofie bredgaard

Det mentale har altid fyldt meget hos mig som fodboldspiller, hvor alt ikke har været lige nemt, grundet utrolige høje forventninger til mig selv. Med Henrik som mentaltræner, har jeg en som altid vil mig det bedste. Ligemeget hvad kan jeg dele alle tanker og jeg ved han er der for mig i medgang og modgang.

 

SOFIE BREDGAARD

Linköbing FC

cecilie moe weinreich

Jeg har altid ønsket at være den bedste inden for min sport, og selvom jeg kun var et barn så kæmpede jeg målrettet til træning for at vinde den individuelle duel foran mig. Det var den fighter gejst som skabte vejen for min hidtil 16 årige karriere i kajakpolo. Men den gav mig også et temperament, når tingene ikke gik som de skulle. Jeg har råbt og skreget af både spillere, dommere og sågar forladt banen én enkelt gang. Min hjerne gjorde mig til tider til en dårligere spiller, og det fik mig til at indse, at de mange timers fysiske træning aldrig ville kunne optimere min præstation til fulde. Derfor valgte jeg at samarbejde med Henrik, og jeg har allerede udviklet mig både som spiller men også som menneske. Jeg er fuldt overbevist om, at man ikke kan blive den bedste version af sig selv uden også at træne det mentale.

CECILIE MOE WEINREICH

Kajakpolo spiller, Rothe Mühle Essen

bastian blaafalk

Efter en lang periode med mange ups and downs, fik jeg endelig fundet frem til Henrik. Mega talentfuld og dygtig mental træner, kan virkelig mærke hvordan hans guidence og råd hjalp mig enormt meget, til måde VM og Junior VM i år. Kæmpe Kæmpe tak Henrik, Kan helt klart anbefale og søge hjælp herfra!!

 

BASTIAN BLAAFALK

Alpinskiløber

noor alwan

Efter en skuffende thaiboksningkamp, hvor jeg havde underpræsteret stort, besluttede jeg mig for at indlede et forløb med Henrik. Vi har arbejdet rigtig meget med min gameplan - Henrik har lært mig at slå hovedet fra, at presse mig selv langt udover min comfortzone og at præstere når det gælder. Henrik var med hvert eneste skridt på vej op mod min kamp, jeg kunne altid kontakte ham, uanset om det var træning, studie eller kosten som ramlede. Jeg vandt min sidste kamp stort, og jeg ville ikke kunne have gjort det uden Henrik.

 

NOOR ALWAN

Danmarksmester og Nordiskmester thaibokser

niels-christian sillassen

For mig handler det om at klar til at præstere mit bedste, uanset om jeg er i en god eller dårlig periode. Jeg ser lidt brugen af en sportspsykolog som det at gå til tandlægen. Enten går man til tandlæge når skaden er sket eller også gør man det i tide. Det samme gør jeg med Henrik. Det er ikke kun når jeg føler det sejler, men mest før store events og for at sikre at jeg er klar til at performe.

 

NIELS-CHRISTIAN SILLASSEN AKA NaToSaphiX

Nordavind, Heroic, Sprout

brian ankersen

Som håndboldspiller og menneske prøver jeg at jagte evig udvikling - jeg er drevet af det! Når man spiller håndbold på Balkan, så er mange ting anderledes og en udfordring, du kan hurtigt grave dig ned i et hul og være frustreret - i samarbejde med Henrik, har jeg rykket mange mentale grænser og formået at være proaktiv og have et udviklende mindset på trods af “svære” omgivelser. Samarbejdet med Henrik, har uden tvivl gjort mig til et en mentalt stærkere spiller - jeg vil gå så langt og sige, ikke bare en bedre spiller, men et bedre menneske.

 

BRIAN ANKERSEN

Håndboldspiller RK Lovcen

nick barnø

Som professionel fighter er min mentale tilgang til træning og kamp en af de vigtigeste faktorer, med Henrik som coach, er min mentale tilstand blevet bedre og arbejde forsætter mellem mine kampe.

 

NICK BARNØ

Professionel MMA-kæmper

Fodbold er en mental sport. Kender man ikke sig selv, bliver man ikke bedre. I min professionelle karriere lærte jeg sammen med Henrik, at håndterer negative situationer og bedre version af mig selv på OG udenfor banen. ​

 

EMIL LYNG

Lille OSC, Dundee United, Valur, FC Nordsjælland

bertram hansen

På isen sker der mange ting som kan få en op i det røde felt og det skete lidt tit for mig. Det og andre gode mentale øvelser har jeg bl.a. fået arbejdet med sammen med Henrik.

 

BERTRAM HANSEN

Herning IK

patrick hedegård

Efter en svær periode på og udenfor blev det sværere for mig at være tilstede og nyde at spille fodbold. Da det efter noget tid kun gik dårligere på banen endte det med et tilbagefald i form af præstationsangst. Vi besluttede at tage fat i Henrik og igangsætte et arbejde med at få mig på banen igen og det lykkes os efter 3-4 uger. Her to år efter er det svært at huske hvor langt nede jeg dengang var, da vi den dag i dag faktisk bare arbejder med hvordan jeg kan spille bedre og udvikle mig. Der har været tilbagefald undervejs efter jeg kom tilbage, men jeg har været stærk nok til at stå i mod og vidste hvordan jeg skulle tackle det!

 

PATRICK HEDEGÅRD

Kolding IF

simon trier

Jeg har haft rigtig stor gavn af mit mentale forløb, som jeg startede på et tidspunkt, hvor tingene i min karriere ikke spillede helt vildt. Det første halve år, hvor jeg havde Henrik som Mentaltræner, gik jeg igennem nogle meget svære ting, hvor det var helt essentielt, at vi kunne få styr på det hele sammen. Jeg kan mærke, at jeg rent mentalt, indtil videre, har gennemgået en vild udvikling, hvor jeg har flyttet mig fra at være en smule skrøbelig, til at være mere hårdfør, hvilket har været med til at gøre, at mit skifte til Kolding IF bar frugt. Alt i alt, kunne jeg ikke forestille mig, hvordan jeg skulle være kommet igennem de mentale udfordringer, som jeg har stået overfor, uden Henrik.

 

SIMON TRIER

Kolding IF

Mikkel Juhl Andersen

Når man jagter fodbolddrømmen er det ikke altid lige motiverende når tingene ikke kører efter dit hoved. HH Mentality har hjulpet mig med at få skrevet ned hvad fokus skal være på, hvor jeg kan udvikle mig og hvor jeg allerede er stærk. I en virkelig konkurrencepræget fodboldverden, har han hjulpet mig med at udnytte hver eneste træning til at blive en smule bedre. Og et skridt tættere på mine målsætninger.

 

MIKKEL JUHL ANDERSEN

NFC

Valdemar Ibsen

Som fodboldspiller er det ekstremt vigtigt at have en at vende de forskellige ting med. Jeg har haft meget stor gavn af mit forløb med HH Mentality indtil videre. Det har hjulpet mig gennem en periode med op- og nedture, samt været med til at skabe den bedste udgave af mig selv. Jeg forsøger altid at være den bedste, og dette bidrager hjælper mentaltræningen mig med!

 

VALDEMAR IBSEN

OB

Philip Rubin

Jeg har et stort fokus på den fysiske del i min sport, men ønskede at lægge et lag mere på med den mentale del. Her tog jeg fat i HH Mentality og det har medvirket til et større fokus- både på og udenfor isen. Jeg har gennem forløbet arbejdet med strategier og redskaber, som har gjort, at jeg oplever min præstation under pres er blevet forbedret, hvilket også gælder de beslutninger, som jeg træffer undervejs i en kamp. ​

 

PHILIP RUBIN

Esbjerg ishockey

Louis Harald Peña Christoffersen

Med det mentale aspekt, samt god vejledning og en man kan dele sine op- og nedture med, har jeg i samarbejde med HH Mentality rykket mig på mange punkter her over 2 år. At kigge indad, evaluere og så forbedre, er noget du kan bruge til alt i livet, specielt fodbold. Her har vi konstant fokus på, at aktivt gå ind og igangsætte udvikling. Det er fedt at kunne arbejde med sig selv og føle sig som en bedre udgave af sig selv efter hver samtale. ​

 

LOUIS HARALD PEÑA CHRISTOFFERSEN

Brøndby IF

Robert Marcus

For mig er det, at spille med selvtillid vigtigt. HH Mentality har været rigtig god til, at hjælpe med netop det. Det er rart altid, at have en der kan forklarer, hvad der foregår i hoved på mig. Men også at have en, at snakke med. Han kender situationerne, følelserne, kan vejlede og ved noget om “det”. Det er også fedt, at have henrik udover ens forældre at snakke med omkring sin sport.

 

ROBERT MARCUS FC

Helsingør

Cecilie
bottom of page