REFERENCER

Se her hvad nogle af sportsudøverne har fået ud af at arbejde med mentaltræning i HH Mentality

Når man jagter det store gennembrud er det rart at have en at dele hverdag, ambitioner og beslutninger med. Det har jeg fået i Henrik. Jeg synes at vi allerede indenfor det første år har skabt en udvikling på alle tre områder.

 

NIKOLAI BADEN

Juventus

"Sanne tæl til 10", men det var aldrig nok for mig. Jeg ved jeg er en person som lever struktureret, jeg er disciplineret, jeg elsker at træne, elsker at blive bedre og så er jeg temperamentsfuld, meget temperamentsfuld. Det har tjent mig godt igennem årene men det har også givet mig nogle hårde oplevelser. Jeg har lært at håndtere mit temperament, så det ikke er min svaghed men nu min styrke. derfor har jeg i et par år samarbejdet med Henrik om det mentale, som også støtter mig i at være den bedste udgave af mig.

 

SANNE TROELSGAARD

FC Rosengård

Mentalitet er for mig som fodboldspiller en af mine styrker. At kunne gå i dybden med mig selv, lære hvordan, jeg håndterer modgang og bliver klogere på mig selv. Mental træning er derfor vigtig for mig i en holdsportsverden og derfor arbejder Henrik og jeg selvfølgelig stadigvæk med mentaltræning i en alder af 27 år.

 

FREDERIK SØRENSEN

Young Boys

Som badmintonspiller er det fantastisk at have en sportspsykolog, som selv har stået på banen og haft de udfordringer, som jeg selv har på banen. Derudover er det tydeligt, at Henrik har en stærk faglig baggrund og er god til at videreformidle det i et sprog og på en måde, så det er let at praktisere og/eller reflektere over. Det var den bedste beslutning jeg traf i starten af 2019 at starte med mentaltræning.

 

SØREN HALD

Badmintonspiller

Som professionel fodboldspiller skal du have en at vende tingene med. Det er for mig både når det går godt, men også når det går knap så godt. Hvis du som spiller sidder på bænken, er skadet eller ikke præsterer så skal du finde en vej til at komme hurtigt videre. Det har jeg de sidste mange år brugt Henrik til. Når det går godt på banen er det også rart at kunne målrette fremtiden med en, så jeg har noget at arbejde frem i mod.

 

KASPER JUNKER

AGF, AC Horsens, Stabæk, Bodø Glimt

Jeg kan som elitekajakroer helt klart anbefale et forløb hos Henrik. Han er en rigtig god og professionel mentaltræner, som har lært mig, at acceptere negative følelser og tanker og stadig kunne præstere i konkurrencer. Derudover har vi også arbejdet med nogle rigtig gode metoder, så jeg kan forholde mig roligt, når jeg skal præstere, og det virkelig gælder.

 

CHRISTIAN FARSTAD

Kajakroer, landsholdsroer

Jeg har haft rigtig stor gavn af mit mentale forløb, som jeg startede på et tidspunkt, hvor tingene i min karriere ikke spillede helt vildt. Det første halve år, hvor jeg havde Henrik som Mentaltræner, gik jeg igennem nogle meget svære ting, hvor det var helt essentielt, at vi kunne få styr på det hele sammen. Jeg kan mærke, at jeg rent mentalt, indtil videre, har gennemgået en vild udvikling, hvor jeg har flyttet mig fra at være en smule skrøbelig, til at være mere hårdfør, hvilket har været med til at gøre, at mit skifte til Kolding IF bar frugt. Alt i alt, kunne jeg ikke forestille mig, hvordan jeg skulle være kommet igennem de mentale udfordringer, som jeg har stået overfor, uden Henrik.

 

SIMON TRIER

Kolding IF

Jeg har aldrig før i arbejdet med det mentale aspekt af fodbold, og syntes at det - som angriber - spillede en væsentlig rolle i gode og mindre gode perioder. Derfor startede jeg forløb med Henrik, for at arbejde med at jeg kan blive bedre til at agere og reagere, ud fra de tanker/følelser der opstår, mens jeg spiller. Alt sammen med målet om at blive mentalt stærkere og mere komplet fodboldspiller.

 

AMALIE THESTRUP

Liverpool Football Club

Det mentale har altid fyldt meget hos mig som fodboldspiller, hvor alt ikke har været lige nemt, grundet utrolige høje forventninger til mig selv. Med Henrik som mentaltræner, har jeg en som altid vil mig det bedste. Ligemeget hvad kan jeg dele alle tanker og jeg ved han er der for mig i medgang og modgang.

 

SOFIE BREDGAARD 

Linköbing FC

Jeg har altid ønsket at være den bedste inden for min sport, og selvom jeg kun var et barn så kæmpede jeg målrettet til træning for at vinde den individuelle duel foran mig. Det var den fighter gejst som skabte vejen for min hidtil 16 årige karriere i kajakpolo. Men den gav mig også et temperament, når tingene ikke gik som de skulle. Jeg har råbt og skreget af både spillere, dommere og sågar forladt banen én enkelt gang. Min hjerne gjorde mig til tider til en dårligere spiller, og det fik mig til at indse, at de mange timers fysiske træning aldrig ville kunne optimere min præstation til fulde. Derfor valgte jeg at samarbejde med Henrik, og jeg har allerede udviklet mig både som spiller men også som menneske. Jeg er fuldt overbevist om, at man ikke kan blive den bedste version af sig selv uden også at træne det mentale.

 

CECILIE MOE WEINREICH

Kajakpolo spiller, Rothe Mühle Essen

Efter en lang periode med mange ups and downs, fik jeg endelig fundet frem til Henrik. Mega talentfuld og dygtig mental træner, kan virkelig mærke hvordan hans guidence og råd hjalp mig enormt meget, til måde VM og Junior VM i år. Kæmpe Kæmpe tak Henrik, Kan helt klart anbefale og søge hjælp herfra!!

 

BASTIAN BLAAFALK

Alpinskiløber

Efter en skuffende thaiboksningkamp, hvor jeg havde underpræsteret stort, besluttede jeg mig for at indlede et forløb med Henrik. Vi har arbejdet rigtig meget med min gameplan - Henrik har lært mig at slå hovedet fra, at presse mig selv langt udover min comfortzone og at præstere når det gælder. Henrik var med hvert eneste skridt på vej op mod min kamp, jeg kunne altid kontakte ham, uanset om det var træning, studie eller kosten som ramlede. Jeg vandt min sidste kamp stort, og jeg ville ikke kunne have gjort det uden Henrik.

 

NOOR ALWAN

Danmarksmester og Nordiskmester thaibokser

For mig handler det om at klar til at præstere mit bedste, uanset om jeg er i en god eller dårlig periode. Jeg ser lidt brugen af en sportspsykolog som det at gå til tandlægen. Enten går man til tandlæge når skaden er sket eller også gør man det i tide. Det samme gør jeg med Henrik. Det er ikke kun når jeg føler det sejler, men mest før store events og for at sikre at jeg er klar til at performe.

 

NIELS-CHRISTIAN SILLASSEN AKA NaToSaphiX

Nordavind, Heroic, Sprout

Som håndboldspiller og menneske prøver jeg at jagte evig udvikling - jeg er drevet af det! Når man spiller håndbold på Balkan, så er mange ting anderledes og en udfordring, du kan hurtigt grave dig ned i et hul og være frustreret - i samarbejde med Henrik, har jeg rykket mange mentale grænser og formået at være proaktiv og have et udviklende mindset på trods af “svære” omgivelser. Samarbejdet med Henrik, har uden tvivl gjort mig til et en mentalt stærkere spiller - jeg vil gå så langt og sige, ikke bare en bedre spiller, men et bedre menneske.

 

BRIAN ANKERSEN

Håndboldspiller RK Lovcen

Som professionel fighter er min mentale tilgang til træning og kamp en af de vigtigeste faktorer, med Henrik som coach, er min mentale tilstand blevet bedre og arbejde forsætter mellem mine kampe.

 

NICK BARNØ

Professionel MMA-kæmper

Fodbold er en mental sport. Kender man ikke sig selv, bliver man ikke bedre. I min professionelle karriere lærte jeg sammen med Henrik, at håndterer negative situationer og bedre version af mig selv på OG udenfor banen.

EMIL LYNG

Lille OSC, Dundee United, Valur, FC Nordsjælland

På isen sker der mange ting som kan få en op i det røde felt og det skete lidt tit for mig. Det og andre gode mentale øvelser har jeg bl.a. fået arbejdet med sammen med Henrik.

 

BERTRAM HANSEN

Herning IK

Efter en svær periode på og udenfor blev det sværere for mig at være tilstede og nyde at spille fodbold. Da det efter noget tid kun gik dårligere på banen endte det med et tilbagefald i form af præstationsangst. Vi besluttede at tage fat i Henrik og igangsætte et arbejde med at få mig på banen igen og det lykkes os efter 3-4 uger. Her to år efter er det svært at huske hvor langt nede jeg dengang var, da vi den dag i dag faktisk bare arbejder med hvordan jeg kan spille bedre og udvikle mig. Der har været tilbagefald undervejs efter jeg kom tilbage, men jeg har været stærk nok til at stå i mod og vidste hvordan jeg skulle tackle det!

 

PATRICK HEDEGÅRD

Kolding IF

Personligt meget positivt overrasket. Kan helt klart anbefales. Det hjælper til alt det man oplever som spiller på banen og faktisk også uden for banen. Det har hjulpet mig rigtig meget og det har bare været en spændende og rar oplevelse. Jeg kan selvfølgelig helt klart anbefale alle andre i sport at arbejde med mentaltræning.

 

OLIVER ULVSGAARD

Fodboldspiller

Tilmeld nyhedsbrev

- Få GRATIS adgang til alle e-bøger om mentaltræning

Indhold leveret til:

KONTAKT

 

Havnegade 39,

1058 København K

E: hh@hhmentality.com

T: +45 22 35 21 70

CVR: 36212675

ikon instagram
ikon facebook
ikon linkedin

FØLG OS HER

180x162 webshop maerket.png
bake my day logo