REFERENCER

Se her hvad nogle af sportsudøverne har fået ud af at arbejde med mentaltræning i HH Mentality

nikolai baden

Når man jagter det store gennembrud er det rart at have en at dele hverdag, ambitioner og beslutninger med. Det har jeg fået i Henrik. Jeg synes at vi allerede indenfor det første år har skabt en udvikling på alle tre områder.

 

NIKOLAI BADEN

Juventus

sanne troelsgaard

"Sanne tæl til 10", men det var aldrig nok for mig. Jeg ved jeg er en person som lever struktureret, jeg er disciplineret, jeg elsker at træne, elsker at blive bedre og så er jeg temperamentsfuld, meget temperamentsfuld. Det har tjent mig godt igennem årene men det har også givet mig nogle hårde oplevelser. Jeg har lært at håndtere mit temperament, så det ikke er min svaghed men nu min styrke. derfor har jeg i et par år samarbejdet med Henrik om det mentale, som også støtter mig i at være den bedste udgave af mig.

 

SANNE TROELSGAARD

FC Rosengård

Isabella Schultz

Jeg har altid været utrolig perfektionistisk, især inde for sporten, hvilket har hjulpet min udvikling og fået mig langt. Men det har også været en af mine svagheder som jeg længe har haft problemer med, da mine følelser tit kan tage over. Jeg har altid prøvet at bekæmpe mine negative tanker og følelser, men Henrik har lært mig at de ikke skal bekæmpes, men at det handler om at acceptere dem og finde ud af hvordan man præsterer bedst selvom der både er pres og nervøsitet. Derudover er det rart at have en som Henrik som altid står klar til at hjælpe, og som altid vil mig det bedste.

 

ISABELLA SCHULTZ

Dansk & Nordisk mester

frederik sørensen

Mentalitet er for mig som fodboldspiller en af mine styrker. At kunne gå i dybden med mig selv, lære hvordan, jeg håndterer modgang og bliver klogere på mig selv. Mental træning er derfor vigtig for mig i en holdsportsverden og derfor arbejder Henrik og jeg selvfølgelig stadigvæk med mentaltræning i en alder af 27 år.

 

FREDERIK SØRENSEN

Young Boys

Søren Hald

Som badmintonspiller er det fantastisk at have en sportspsykolog, som selv har stået på banen og haft de udfordringer, som jeg selv har på banen. Derudover er det tydeligt, at Henrik har en stærk faglig baggrund og er god til at videreformidle det i et sprog og på en måde, så det er let at praktisere og/eller reflektere over. Det var den bedste beslutning jeg traf i starten af 2019 at starte med mentaltræning.

 

SØREN HALD

Badmintonspiller

Kasper Junker - Urawa Red Diamonds

Som professionel fodboldspiller skal du have en at vende tingene med. Det er for mig både når det går godt, men også når det går knap så godt. Hvis du som spiller sidder på bænken, er skadet eller ikke præsterer så skal du finde en vej til at komme hurtigt videre. Det har jeg de sidste mange år brugt Henrik til. Når det går godt på banen er det også rart at kunne målrette fremtiden med en, så jeg har noget at arbejde frem i mod.

 

KASPER JUNKER

Urawa Red Diamonds

christian farstad

Jeg kan som elitekajakroer helt klart anbefale et forløb hos Henrik. Han er en rigtig god og professionel mentaltræner, som har lært mig, at acceptere negative følelser og tanker og stadig kunne præstere i konkurrencer. Derudover har vi også arbejdet med nogle rigtig gode metoder, så jeg kan forholde mig roligt, når jeg skal præstere, og det virkelig gælder.

 

CHRISTIAN FARSTAD

Kajakroer, landsholdsroer

simon trier

Jeg har haft rigtig stor gavn af mit mentale forløb, som jeg startede på et tidspunkt, hvor tingene i min karriere ikke spillede helt vildt. Det første halve år, hvor jeg havde Henrik som Mentaltræner, gik jeg igennem nogle meget svære ting, hvor det var helt essentielt, at vi kunne få styr på det hele sammen. Jeg kan mærke, at jeg rent mentalt, indtil videre, har gennemgået en vild udvikling, hvor jeg har flyttet mig fra at være en smule skrøbelig, til at være mere hårdfør, hvilket har været med til at gøre, at mit skifte til Kolding IF bar frugt. Alt i alt, kunne jeg ikke forestille mig, hvordan jeg skulle være kommet igennem de mentale udfordringer, som jeg har stået overfor, uden Henrik.

 

SIMON TRIER

Kolding IF

amalie thestrup

Jeg har aldrig før i arbejdet med det mentale aspekt af fodbold, og syntes at det - som angriber - spillede en væsentlig rolle i gode og mindre gode perioder. Derfor startede jeg forløb med Henrik, for at arbejde med at jeg kan blive bedre til at agere og reagere, ud fra de tanker/følelser der opstår, mens jeg spiller. Alt sammen med målet om at blive mentalt stærkere og mere komplet fodboldspiller.

 

AMALIE THESTRUP

Liverpool Football Club

sofie bredgaard

Det mentale har altid fyldt meget hos mig som fodboldspiller, hvor alt ikke har været lige nemt, grundet utrolige høje forventninger til mig selv. Med Henrik som mentaltræner, har jeg en som altid vil mig det bedste. Ligemeget hvad kan jeg dele alle tanker og jeg ved han er der for mig i medgang og modgang.

 

SOFIE BREDGAARD 

Linköbing FC

cecilie moe weinreich

Jeg har altid ønsket at være den bedste inden for min sport, og selvom jeg kun var et barn så kæmpede jeg målrettet til træning for at vinde den individuelle duel foran mig. Det var den fighter gejst som skabte vejen for min hidtil 16 årige karriere i kajakpolo. Men den gav mig også et temperament, når tingene ikke gik som de skulle. Jeg har råbt og skreget af både spillere, dommere og sågar forladt banen én enkelt gang. Min hjerne gjorde mig til tider til en dårligere spiller, og det fik mig til at indse, at de mange timers fysiske træning aldrig ville kunne optimere min præstation til fulde. Derfor valgte jeg at samarbejde med Henrik, og jeg har allerede udviklet mig både som spiller men også som menneske. Jeg er fuldt overbevist om, at man ikke kan blive den bedste version af sig selv uden også at træne det mentale.

 

CECILIE MOE WEINREICH

Kajakpolo spiller, Rothe Mühle Essen

bastian blaafalk

Efter en lang periode med mange ups and downs, fik jeg endelig fundet frem til Henrik. Mega talentfuld og dygtig mental træner, kan virkelig mærke hvordan hans guidence og råd hjalp mig enormt meget, til måde VM og Junior VM i år. Kæmpe Kæmpe tak Henrik, Kan helt klart anbefale og søge hjælp herfra!!

 

BASTIAN BLAAFALK

Alpinskiløber

noor alwan

Efter en skuffende thaiboksningkamp, hvor jeg havde underpræsteret stort, besluttede jeg mig for at indlede et forløb med Henrik. Vi har arbejdet rigtig meget med min gameplan - Henrik har lært mig at slå hovedet fra, at presse mig selv langt udover min comfortzone og at præstere når det gælder. Henrik var med hvert eneste skridt på vej op mod min kamp, jeg kunne altid kontakte ham, uanset om det var træning, studie eller kosten som ramlede. Jeg vandt min sidste kamp stort, og jeg ville ikke kunne have gjort det uden Henrik.

 

NOOR ALWAN

Danmarksmester og Nordiskmester thaibokser

niels-christian sillassen

For mig handler det om at klar til at præstere mit bedste, uanset om jeg er i en god eller dårlig periode. Jeg ser lidt brugen af en sportspsykolog som det at gå til tandlægen. Enten går man til tandlæge når skaden er sket eller også gør man det i tide. Det samme gør jeg med Henrik. Det er ikke kun når jeg føler det sejler, men mest før store events og for at sikre at jeg er klar til at performe.

 

NIELS-CHRISTIAN SILLASSEN AKA NaToSaphiX

Nordavind, Heroic, Sprout

brian ankersen

Som håndboldspiller og menneske prøver jeg at jagte evig udvikling - jeg er drevet af det! Når man spiller håndbold på Balkan, så er mange ting anderledes og en udfordring, du kan hurtigt grave dig ned i et hul og være frustreret - i samarbejde med Henrik, har jeg rykket mange mentale grænser og formået at være proaktiv og have et udviklende mindset på trods af “svære” omgivelser. Samarbejdet med Henrik, har uden tvivl gjort mig til et en mentalt stærkere spiller - jeg vil gå så langt og sige, ikke bare en bedre spiller, men et bedre menneske.

 

BRIAN ANKERSEN

Håndboldspiller RK Lovcen

nick barnø

Som professionel fighter er min mentale tilgang til træning og kamp en af de vigtigeste faktorer, med Henrik som coach, er min mentale tilstand blevet bedre og arbejde forsætter mellem mine kampe.

 

NICK BARNØ

Professionel MMA-kæmper

emil lyng

Fodbold er en mental sport. Kender man ikke sig selv, bliver man ikke bedre. I min professionelle karriere lærte jeg sammen med Henrik, at håndterer negative situationer og bedre version af mig selv på OG udenfor banen.

EMIL LYNG

Lille OSC, Dundee United, Valur, FC Nordsjælland

bertram hansen

På isen sker der mange ting som kan få en op i det røde felt og det skete lidt tit for mig. Det og andre gode mentale øvelser har jeg bl.a. fået arbejdet med sammen med Henrik.

 

BERTRAM HANSEN

Herning IK

patrick hedegård

Efter en svær periode på og udenfor blev det sværere for mig at være tilstede og nyde at spille fodbold. Da det efter noget tid kun gik dårligere på banen endte det med et tilbagefald i form af præstationsangst. Vi besluttede at tage fat i Henrik og igangsætte et arbejde med at få mig på banen igen og det lykkes os efter 3-4 uger. Her to år efter er det svært at huske hvor langt nede jeg dengang var, da vi den dag i dag faktisk bare arbejder med hvordan jeg kan spille bedre og udvikle mig. Der har været tilbagefald undervejs efter jeg kom tilbage, men jeg har været stærk nok til at stå i mod og vidste hvordan jeg skulle tackle det!

 

PATRICK HEDEGÅRD

Kolding IF

Njoma Zogaj

Jeg har altid haft store ambitioner med håndbold, og når tingene ikke kørte, var jeg ofte alt for hård mod mig selv og andre. I 2017 pådrog jeg mig en alvorlig nerveskade, og blev erklæret håndboldinvalid af læger. Jeg var ikke klar til at opgive min drøm og kontaktede derfor HH Mentality, som støttede mig og vejledte mig i en ellers emotionel tid, hvilket styrkede min psyke helt afsindigt. Det jeg har været allermest glad for, er at have lært at være bevidst om hvor vigtig en del af sport det mentale aspekt er, og at have lært at acceptere den situation jeg befinder mig i og de følelser der måtte følge med - både på og uden for banen. Med stor hjælp fra HH Mentality kæmpede jeg mig tilbage på banen.

 

NJOMA ZOGAJ

Aalborg DH

Mikkel Juhl Andersen

Når man jagter fodbolddrømmen er det ikke altid lige motiverende når tingene ikke kører efter dit hoved. HH Mentality har hjulpet mig med at få skrevet ned hvad fokus skal være på, hvor jeg kan udvikle mig og hvor jeg allerede er stærk. I en virkelig konkurrencepræget fodboldverden, har han hjulpet mig med at udnytte hver eneste træning til at blive en smule bedre. Og et skridt tættere på mine målsætninger.

 

MIKKEL JUHL ANDERSEN

NFC

Valdemar Ibsen

Som fodboldspiller er det ekstremt vigtigt at have en at vende de forskellige ting med. Jeg har haft meget stor gavn af mit forløb med HH Mentality indtil videre. Det har hjulpet mig gennem en periode med op- og nedture, samt været med til at skabe den bedste udgave af mig selv. Jeg forsøger altid at være den bedste, og dette bidrager hjælper mentaltræningen mig med!

 

VALDEMAR IBSEN

OB

Philip Rubin

Jeg har et stort fokus på den fysiske del i min sport, men ønskede at lægge et lag mere på med den mentale del. Her tog jeg fat i HH Mentality og det har medvirket til et større fokus- både på og udenfor isen. Jeg har gennem forløbet arbejdet med strategier og redskaber, som har gjort, at jeg oplever min præstation under pres er blevet forbedret, hvilket også gælder de beslutninger, som jeg træffer undervejs i en kamp.

PHILIP RUBIN

Esbjerg ishockey

Louis Harald Peña Christoffersen

Med det mentale aspekt, samt god vejledning og en man kan dele sine op- og nedture med, har jeg i samarbejde med HH Mentality rykket mig på mange punkter her over 2 år. At kigge indad, evaluere og så forbedre, er noget du kan bruge til alt i livet, specielt fodbold. Her har vi konstant fokus på, at aktivt gå ind og igangsætte udvikling. Det er fedt at kunne arbejde med sig selv og føle sig som en bedre udgave af sig selv efter hver samtale. 

LOUIS HARALD PEÑA CHRISTOFFERSEN

Brøndby IF

Robert Marcus

For mig er det, at spille med selvtillid vigtigt. HH Mentality har været rigtig god til, at hjælpe med netop det. Det er rart altid, at have en der kan forklarer, hvad der foregår i hoved på mig. Men også at have en, at snakke med. Han kender situationerne, følelserne, kan vejlede og ved noget om “det”. Det er også fedt, at have henrik udover ens forældre at snakke med omkring sin sport.

 

ROBERT MARCUS

FC Helsingør

Personligt meget positivt overrasket. Kan helt klart anbefales. Det hjælper til alt det man oplever som spiller på banen og faktisk også uden for banen. Det har hjulpet mig rigtig meget og det har bare været en spændende og rar oplevelse. Jeg kan selvfølgelig helt klart anbefale alle andre i sport at arbejde med mentaltræning.

 

OLIVER ULVSGAARD

Fodboldspiller