REFERENCER

Se her hvad nogle af sportsudøverne har fået ud af at arbejde med mentaltræning i HH Mentality

Når man jagter det store gennembrud er det rart at have en at dele hverdag, ambitioner og beslutninger med. Det har jeg fået i Henrik. Jeg synes at vi allerede indenfor det første år har skabt en udvikling på alle tre områder.

 

NIKOLAI BADEN

Juventus

"Sanne tæl til 10", men det var aldrig nok for mig. Jeg ved jeg er en person som lever struktureret, jeg er disciplineret, jeg elsker at træne, elsker at blive bedre og så er jeg temperamentsfuld, meget temperamentsfuld. Det har tjent mig godt igennem årene men det har også givet mig nogle hårde oplevelser. Jeg har lært at håndtere it temperament, så det ikke er min svaghed men nu min styrke. derfor har jeg i et par år samarbejdet med Henrik om det mentale, som også støtter mig i at være den bedste udgave af mig.

 

SANNE TROELSGAARD

FC Rosengård

Mentalitet er for mig som fodboldspiller en af mine styrker. At kunne gå i dybden med mig selv, lære hvordan, jeg håndterer modgang og bliver klogere på mig selv. Mental træning er derfor vigtig for mig i en holdsportsverden og derfor arbejder Henrik og jeg selvfølgelig stadigvæk med mentaltræning i en alder af 27 år.

 

FREDERIK SØRENSEN

Young Boys

Som badmintonspiller er det fantastisk at have en sportspsykolog, som selv har stået på banen og haft de udfordringer, som jeg selv har på banen. Derudover er det tydeligt, at Henrik har en stærk faglig baggrund og er god til at videreformidle det i et sprog og på en måde, så det er let at praktisere og/eller reflektere over. Det var den bedste beslutning jeg traf i starten af 2019 at starte med mentaltræning.

 

SØREN HALD

Badmintonspiller

Jeg kan som elitekajakroer helt klart anbefale et forløb hos Henrik. Han er en rigtig god og professionel mentaltræner, som har lært mig, at acceptere negative følelser og tanker og stadig kunne præstere i konkurrencer. Derudover har vi også arbejdet med nogle rigtig gode metoder, så jeg kan forholde mig roligt, når jeg skal præstere, og det virkelig gælder.

 

CHRISTIAN FARSTAD

Kajakroer, landsholdsroer

Efter en lang periode med mange ups and downs, fik jeg endelig fundet frem til Henrik. Mega talentfuld og dygtig mental træner, kan virkelig mærke hvordan hans guidence og råd hjalp mig enormt meget, til måde VM og Junior VM i år. Kæmpe Kæmpe tak Henrik, Kan helt klart anbefale og søge hjælp herfra!!

 

BASTIAN BLAAFALK

Alpinskiløber

Efter en skuffende thaiboksningkamp, hvor jeg havde underpræsteret stort, besluttede jeg mig for at indlede et forløb med Henrik. Vi har arbejdet rigtig meget med min gameplan - Henrik har lært mig at slå hovedet fra, at presse mig selv langt udover min comfortzone og at præstere når det gælder. Henrik var med hvert eneste skridt på vej op mod min kamp, jeg kunne altid kontakte ham, uanset om det var træning, studie eller kosten som ramlede. Jeg vandt min sidste kamp stort, og jeg ville ikke kunne have gjort det uden Henrik.

 

NOOR ALWAN

Danmarksmester og Nordiskmester thaibokser

Jeg har aldrig før i arbejdet med det mentale aspekt af fodbold, og syntes at det - som angriber - spillede en væsentlig rolle i gode og mindre gode perioder. Derfor startede jeg forløb med Henrik, for at arbejde med at jeg kan blive bedre til at agere og reagere, ud fra de tanker/følelser der opstår, mens jeg spiller. Alt sammen med målet om at blive mentalt stærkere og mere komplet fodboldspiller.

 

AMALIE THESTRUP

AS Roma

Som håndboldspiller og menneske prøver jeg at jagte evig udvikling - jeg er drevet af det! Når man spiller håndbold på Balkan, så er mange ting anderledes og en udfordring, du kan hurtigt grave dig ned i et hul og være frustreret - i samarbejde med Henrik, har jeg rykket mange mentale grænser og formået at være proaktiv og have et udviklende mindset på trods af “svære” omgivelser. Samarbejdet med Henrik, har uden tvivl gjort mig til et en mentalt stærkere spiller - jeg vil gå så langt og sige, ikke bare en bedre spiller, men et bedre menneske.

 

BRIAN ANKERSEN

Håndboldspiller RK Lovcen

Som professionel fighter er min mentale tilgang til træning og kamp en af de vigtigeste faktorer, med Henrik som coach, er min mentale tilstand blevet bedre og arbejde forsætter mellem mine kampe.

 

NICK BARNØ

Professionel MMA-kæmper

Fodbold er en mental sport. Kender man ikke sig selv, bliver man ikke bedre. I min professionelle karriere lærte jeg sammen med Henrik, at håndterer negative situationer og bedre version af mig selv på OG udenfor banen.

 

EMIL LYNG

Lille OSC, FC Nordsjælland, Esbjerg, Dundee United, Valur

Personligt meget positivt overrasket. Kan helt klart anbefales. Det hjælper til alt det man oplever som spiller på banen og faktisk også uden for banen. Det har hjulpet mig rigtig meget og det har bare været en spændende og rar oplevelse. Jeg kan selvfølgelig helt klart anbefale alle andre i sport at arbejde med mentaltræning.

 

OLIVER ULVSGAARD

Fodboldspiller

Indhold leveret til:

HH Mentality

Sportspsykologi 

og mentaltræning

CVR: 36212675

Telefon: +45 22 35 21 70

Mail: hh@hhmentality.com

Adresse:

Havnegade 39,

1058 København K

KONTAKT

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Twitter Social Ikon
  • LinkedIn Social Ikon
  • YouTube Social Ikon
  • bake my day logo
180x162 webshop maerket.png