Aftenshowet med Sanne Troelsgaard om HH Mentality

Opdateret: 19. dec. 2019


Fodboldlandsholdsspilleren Sanne Troelsgaard, som til dagligt spiller i svenske FC Rosengård, fortæller i videoen om hvad det vil sige at arbejde med en sportscoach samt hvad det betyder for hende at have et mentaltræningsforløb med HH Mentality.

Mentaltræning og sportspsykologisk arbejde henvender sig til dig som udøver, der vil indfri det potentiale og de evner som du har i dig, men ikke formår at vise på banen, til kamp og til større turneringer.

Start din mentale udvikling - Hent e-bogen "Tips og råd til fodboldspillere her

Hvis du vil vide mere om mentaltræning, sportspsykologi, præstationscoaching og præstationsoptimering så kontakt mig på denne mail: henrikhjars@gmail.com eller find mig på HH Mentality på facebook, instagram eller twitter.

Mentaltræner og sportspsykologisk konsulent

Henrik Hjarsbæk

HH Mentality

#HHMentality #fodbold #kvindelandsholdet #mentaltræning

Indhold leveret til:

HH Mentality

Sportspsykologi 

og mentaltræning

CVR: 36212675

Telefon: +45 22 35 21 70

Mail: hh@hhmentality.com

Adresse:

Havnegade 39,

1058 København K

KONTAKT

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • LinkedIn
  • bake my day logo
180x162 webshop maerket.png