top of page

Aftenshowet med Sanne Troelsgaard om HH Mentality

Opdateret: 23. jun.


Fodboldlandsholdsspilleren Sanne Troelsgaard, som til dagligt spiller i svenske FC Rosengård, fortæller i videoen om hvad det vil sige at arbejde med en sportscoach samt hvad det betyder for hende at have et mentaltræningsforløb med HH Mentality.

Mentaltræning og sportspsykologisk arbejde henvender sig til dig som udøver, der vil indfri det potentiale og de evner som du har i dig, men ikke formår at vise på banen, til kamp og til større turneringer.

Hvis du vil vide mere om mentaltræning, sportspsykologi, præstationscoaching og præstationsoptimering så kontakt mig på denne mail: henrikhjars@gmail.com eller find mig på HH Mentality på facebook, instagram eller twitter.

Mentaltræner og sportspsykologisk konsulent

Henrik Hjarsbæk

HH Mentality

59 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page