top of page

Præstér bedre med en personlig sportspsykolog

Opdateret: 22. apr. 2020


sportspsykolog

At erhverve sig med en sportspsykolog kan skabe bedre resultater for dig som sportsudøver. Hos HH Mentality har vi bred og lang erfaring inden for feltet, og tilbyder derfor forløb, der passer til dine målsætninger, ambitioner og sportsmæssige udfordringer.

I dette blogindlæg vil vi skildre hvorfor en sportspsykolog er en god idé, hvilke forløb vi kan tilbyde, og hvordan du i sidste ende kan få gavn af et forløb hos os.

Hvorfor bruge en sportspsykolog?

Sportspsykologi og mentaltræning henvender sig til alle atleter. Om end du dyrker holdsport, individuel sport eller sågar er træner, så kan en sportspsykolog hjælpe dig med at skabe bedre resultater for dig og dine medspillere. Dette er det helt samme tilfælde for e-sportsudøvere, som HH Mentality også har erfaring med at håndtere.

Der kan være mange årsager til, hvorfor man bør opsøge en sportspsykolog. Men vi ser ofte at problemerne ikke ligger langt fra hinanden. Typisk er udfordringerne knyttet til vrede, frustrationer og usikkerhed på banen, som er til hinder for dine resultater. Går dine frustrationer ud over din teknik, hvis du har tabt flere point i træk, er du ikke selvsikker nok til at tage et straffespark, eller er du utilfreds med miljøet, så vil et forløb hos os klart forbedre dine sportsoplevelser.

"Det her forløb har helt sikkert givet mig et mentalt fokuseret mind-set… at jeg er stærk over de 90 minutter i løbet af kamp, i stedet for at tage alle de negative tanker med mig, som jeg havde gjort tidligere."

- Sanne Troelsgaard, fodboldspiller for FC Rosengård og landsholdet

Selvom vi her hos HH Mentality møder forskellige cases, er målet altid det samme - At forbedre dine præstationer, både uden- og indenfor banen.

Hvilke forløb kan jeg tilbyde?

Hos HH Mentality tilbyder vi en bred, men konkret, palette af forløb. Vi udbyder følgende:

Dette forløb er for dig, som gerne vil forbedre det mentale aspekt i sportsudøvelse. Her arbejder vi med dig i fokus, og giver nogle redskaber til hvordan du kan arbejde med dine mentale kæpheste på banen. HH Mentality bliver din sparringspartner, og vi hjælper dig med at identificere årsagerne til dine udfordringer. Derfra finder vi løsninger gennem dialog med dig. Forløbet består af samtaler, observationer og videregivelse af konkrete mentale værktøjer.

Ønsker du at tage din karriere og talent til nye højder, så er dette forløb til dig. Dette forløb er mere intimt, og vi følger din udvikling over en længere periode. Vi sikrer, at vores værktøjer bliver en fast del af dit mind-set, som du kan bruge til træning og kamp. Endvidere er vores ønske at kunne se en klar fremgang i dine sportslige resultater.

Ønsker I som gruppe en all-around oplevelse af, hvad en sportspsykolog kan gøre for jer som holdspillere, og sportsudøvere, er dette forløb oplagt. Igennem vores gruppeforløb, undervises der i alt fra mentaltræning til roller og forventninger. Samtidig er det her også muligt at inddrage dine forældre eller familie. Således at de på bedste vis kan støtte dig igennem din sportslige karriere.

Om HH Mentality

Med HH Mentality får du en erfaren sportspsykolog, der kan tage hånd om dine udfordringer. Med en årelang erfaring inden for faget, både som aktiv sportsudøver, coach udenfor banen, og slutteligt med en uddannelse i sportspsykologi fra Københavns Universitet, kan HH Mentality også hjælpe dig.

Ønsker du at vide mere om vores forløb, er du mere end velkommen til at kontakte os!


75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page