top of page

Coaching med Henrik Hjarsbæk

Opdateret: 2. apr. 2020


Er mentaltræning noget for dig?

Hør Henrik Hjarsbæks historie i videoen nedenfor:

Som sportsudøver skal du investere 100% i din karriere, ellers bliver du overhalet - derfor skal du mentaltræne. Uden mental styrke risikerer du, at du ikke får det maksimale ud af din indsats. Der vil altid være modgang, frustrationer, tilskuere, TV, pres, forventninger, håb og drømme, som kan påvirke din præstation. Du har valgt en karriere, hvor du til hver eneste præstation har en konkret modstander, som vil gøre alt for, at du ikke lykkes. Med mentaltræning lærer du at håndtere det pres, frygt og nervøsitet, og du lærer at top-præstere, selvom du har negative tanker, lav selvtillid og oplever forstyrrelser og modgang. Hvis du vil være den bedste, skal du overvinde dine indre modstandere. Book en uforpligtende samtale og hør nærmere om hvad jeg kan hjælpe dig med.

// Henrik Hjarsbæk

Sportspsykologisk konsulent & Mentaltræner

74 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page