Coaching med Henrik Hjarsbæk

Opdateret: apr. 2


Er mentaltræning noget for dig?

Hør Henrik Hjarsbæks historie i videoen nedenfor:

Som sportsudøver skal du investere 100% i din karriere, ellers bliver du overhalet - derfor skal du mentaltræne. Uden mental styrke risikerer du, at du ikke får det maksimale ud af din indsats. Der vil altid være modgang, frustrationer, tilskuere, TV, pres, forventninger, håb og drømme, som kan påvirke din præstation. Du har valgt en karriere, hvor du til hver eneste præstation har en konkret modstander, som vil gøre alt for, at du ikke lykkes. Med mentaltræning lærer du at håndtere det pres, frygt og nervøsitet, og du lærer at top-præstere, selvom du har negative tanker, lav selvtillid og oplever forstyrrelser og modgang. Hvis du vil være den bedste, skal du overvinde dine indre modstandere. Book en uforpligtende samtale og hør nærmere om hvad jeg kan hjælpe dig med.

// Henrik Hjarsbæk

Sportspsykologisk konsulent & Mentaltræner

#mentaltræneresport #mentaltrænerdanmark #sportspsykologesport #sportspsykologdanmark #mentaltrænerfodbold #sportspsykologfodbold

Indhold leveret til:

HH Mentality

Sportspsykologi 

og mentaltræning

CVR: 36212675

Telefon: +45 22 35 21 70

Mail: hh@hhmentality.com

Adresse:

Havnegade 39,

1058 København K

KONTAKT

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Twitter Social Ikon
  • LinkedIn Social Ikon
  • YouTube Social Ikon
  • bake my day logo
180x162 webshop maerket.png