top of page

Mental, fysisk og teknisk træning i fodbold

Opdateret: 5. maj


Tonsser compound blev i dag afholdt, hvor 14 fodboldspillere på 12-14 år fik lov at vise sig frem. Til fremmødet og overværelsen af mentale øvelser, fysiske øvelser og tekniske øvelser var bl.a. et par talentspejdere fra Premier League-klubber (Southampton og Aston Villa).

Sportspsykolog fodbold

På billedet ses mentaltræner Henrik Hjarsbæk, ejer af Goal-Station Brian Sørensen og fysisk træner Mads TömerKenyi.

Mentaltræning kommer i mange former og handler om, at en udøver kan præstere optimalt. Mentaltræning læner sig derfor tæt op ad præstationscoaching, hvorfor HH Mentality også gør brug af denne metode i mentaltræningsforløbene. // Henrik Hjarsbæk

Mentaltræner & sportspsykologisk konsulent

64 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page