top of page

PRISER PÅ FORLØB

grafik

5 X SESSIONER
KLIPPEKORT


Pris: DKK 6.999,-

Dette forløb er til dig, som vil booke sessioner alt efter dit personlige behov.

*Ingen aldersbegrænsning

1

2

3

4

5

Kontakt for at høre nærmere

grafik

3 MDR. MENTAL-
TRÆNINGSFORLØB


Pris: DKK 9.999,-

Dette forløb er til dig, som hurtigt vil igang med din mentale udvikling.

 • 6 personlige sportspsykologiske og mentaltræningssessioner

 • Præstationsredskaber til kamp/turnering

 • Mentaltræningsbog

 • Mentaltræningshæfte

 • Samtaler kan foregå fysisk i København eller online

Kontakt for at høre nærmere

"Succes opnår man ved at arbejde hårdt, ofre meget og altid stræbe efter mere. Men jeg har også fundet ud af, at man aldrig er alene om at skabe sin succes. Arbejdet med Henrik giver mig støtte, tryghed, mental klarhed og værktøjer til at udvikle mig og drømme endnu større. Min succes er vores succes."

Matilde Lundorf / Juventus

Kem Ljungquist

"Efter at have haft det svært i og omkring bokseringen i en længere periode faldt jeg over HH Mentality. Henrik gjorde fra vores første snak stort indtryk på mig og hjalp mig med at rykke min mentalitet både som sportsmand og lige så vigtigt som menneske. Han var altid god til at række ud, når jeg ikke selv havde overskud til at gøre det. En sand fornøjelse og have i ‘ringhjørnet’."

Kem Ljungquist / Bokser

PERSONLIGT
DET TÆTTE FORLØB

Det tætte forløb er til dig, der vil være nr. 1

I det tætte forløb følger vi dig igennem min. 12 måneder og sikrer, at de mentaltræningsfærdigheder og mentale teknikker, der er blevet introduceret i opstarten, bliver en fast del af dig, din hverdag og din karriere.

 • Mentaltræningssessioner

 • Ugentlig check-in mulighed

 • Præstations observationer 

 • Mentaltræningsbog

 • Mentaltræningshæfte

 • Løbende feedback

 • Redskaber til konkurrence

 • Forløb på ca. 12 måneder

 • Samtalerne kan foregå fysisk og online

 • Fra DKK 4999,- pr. måned* 

* Beløbet betales årligt á 1-2 faktura.

* Prisen afhænger af forløbets indhold.

Forlø - Personligt, det tætte forløb
christian farstad

"Jeg kan som elitekajakroer helt klart anbefale et forløb hos Henrik. Han er en rigtig god og professionel mentaltræner, som har lært mig, at acceptere negative følelser og tanker og stadig kunne præstere i konkurrencer. Derudover har vi også arbejdet med nogle rigtig gode metoder, så jeg kan forholde mig roligt, når jeg skal præstere, og det virkelig gælder."

Christian Farstad / Kajakroer, landsholdsroer

Njoma Zogaj

"Jeg har altid haft store ambitioner med håndbold, og når tingene ikke kørte, var jeg ofte alt for hård mod mig selv og andre. I 2017 pådrog jeg mig en alvorlig nerveskade, og blev erklæret håndboldinvalid af læger. Jeg var ikke klar til at opgive min drøm og kontaktede derfor HH Mentality, som støttede mig og vejledte mig i en ellers emotionel tid, hvilket styrkede min psyke helt afsindigt. Det jeg har været allermest glad for, er at have lært at være bevidst om hvor vigtig en del af sport det mentale aspekt er, og at have lært at acceptere den situation jeg befinder mig i og de følelser der måtte følge med - både på og uden for banen. Med stor hjælp fra HH Mentality kæmpede jeg mig tilbage på banen."

Njoma Zogaj / Aalborg DH

Forløb - 3 månde + 5-klip klippkort

MENTALTRÆNING I WORKSHOPS OG I TEAMS

 • Klasse forløb

 • Foredrag

 • Forældre oplæg

 • Mentaltræning

 • Værdier og kultur

 • Roller og forventninger

 • Selvtillid og ansvar

 • Mental styrke

 • Mentale teknikker

Kontakt for at høre nærmere

Søren Hald

"Som badmintonspiller er det fantastisk at have en sportspsykolog, som selv har stået på banen og haft de udfordringer, som jeg selv har på banen. Derudover er det tydeligt, at Henrik har en stærk faglig baggrund og er god til at videreformidle det i et sprog og på en måde, så det er let at praktisere og/eller reflektere over. Det var den bedste beslutning jeg traf i starten af 2019 at starte med mentaltræning."

Søren Hald / Badmintonspiller

sanne troelsgaard

""Sanne tæl til 10", men det var aldrig nok for mig. Jeg ved jeg er en person som lever struktureret, jeg er disciplineret, jeg elsker at træne, elsker at blive bedre og så er jeg temperamentsfuld, meget temperamentsfuld. Det har tjent mig godt igennem årene men det har også givet mig nogle hårde oplevelser. Jeg har lært at håndtere mit temperament, så det ikke er min svaghed men nu min styrke. derfor har jeg i et par år samarbejdet med Henrik om det mentale, som også støtter mig i at være den bedste udgave af mig."

Sanne Troelsgaard / FC Rosengård

Isabella Schultz

"Jeg har altid været utrolig perfektionistisk, især inde for sporten, hvilket har hjulpet min udvikling og fået mig langt. Men det har også været en af mine svagheder som jeg længe har haft problemer med, da mine følelser tit kan tage over. Jeg har altid prøvet at bekæmpe mine negative tanker og følelser, men Henrik har lært mig at de ikke skal bekæmpes, men at det handler om at acceptere dem og finde ud af hvordan man præsterer bedst selvom der både er pres og nervøsitet. Derudover er det rart at have en som Henrik som altid står klar til at hjælpe, og som altid vil mig det bedste."

Isabella Schultz / Dansk & Nordisk mester

Japhet Sery Larsen

"Fodbold er meget mere end bare at sparke til en bold. Henrik har givet mig forskellige og  gode værktøjer som har givet mig mental robusthed, og har skærpet mit fokus på- og udenfor banen. Derudover er jeg blevet mere selvsikker. Henrik har støttet og presset mig med gode mentaløvelser, spørgsmål og inputs."

Japhet Sery Larsen / Bodø Glimt

ACT kerneprocesser

ACT - ACCEPTANCE AND

COMMITMENT THERAPY

Prøv at forestille dig, at den viden og den måde du har håndteret dig selv på mentalt, viser sig både at være præstationsbegrænsende, forværrende og ubrugelig for dig mens alle de råd du har fået gennem dine ungdomsår faktisk viser sig at forhindre dig i at sprudle på banen. ”Tænk positivt og bare tro på dig selv”. I dette mentaltræningsforløb bliver du indlevet i alle de største områder for en sportsudøver med udgangspunkt i den videnskabelige psykologiske tilgang kaldet ACT.

DU KAN IKKE KONTROLLERE DIN SELVTILLID, DINE TANKER OG NERVØSITET I SPORTENS VERDEN

 

Her vil mange selvhjælpsguruer, hypnotisører og andet gnide sig i hænderne, da de mener at de har opfundet ”verdens bedste” øvelse og værktøj til dette. Det har de ikke! Men de har sikkert øvelser der kan bruges inde i terapilokalet eller på psykolog briksen, hvor bl.a. selvtillid og nervøsitet kan kontrolleres, men det hjælper ikke en sportsudøver der skal præstere med et uundgåeligt pres.

Ideen og forståelsen i sportsverdenen med at du kan kontrollere tanker og følelser skaber en dum cirkel, som gør at atleter ender med at tabe den mentale kamp i hovedet, hvorefter de efterfølgende taber den fysiske kamp på banen.

 

Det skal vi have lavet om. Du skal derfor lære en række mentale præstationsfærdigheder så du ved hvordan du selv håndterer dem når presset er størst, så du kan lykkes både mentalt og fysisk i din præstation.

 

Det hele er bygget op om ACT, Acceptance and Commitment Therapy, som er den nyeste (og bedste) tilgang indenfor psykologi og mentaltræning til sportsudøvere.

bottom of page