OM OS

Henrik Hjarsbæk

HENRIK HJARSBÆK (f. 1986)

Ejer, Mentaltræner og

sportspsykologisk konsulent

I det sportspsykologiske arbejde ligger mit fokus i hvorfor og hvordan udøveren kan toppræstere. Her arbejder udøveren og jeg tæt sammen med de udfordringer og forstyrrelser de oplever. Forløbets formål er at skabe mental styrke, autonomi og mental fleksibilitet hos udøveren.

 

Mine forløb er skræddersyet efter netop de behov, som den enkelte udøver har - der findes nemlig ingen standardløsning til mentaltræning. Alle er individer, og det er ikke sikkert, at det, der virker for en, også virker for en anden.

 

Min teoretiske baggrund i sportspsykologiens verden har jeg fra min kandidatgrad i idrætspsykologi på Københavns Universitet samt eksterne studier og kurser i Danmark, USA og på F.C. Barcelonas sportspsykologiske akademi.

 

Min erfaringsbaggrund har jeg opbygget gennem de mere end +1000 timers sessioner med eliteudøvere. Hertil kommer min egen tid som professionel udøver.

Sofia Sørensen

SOFIA SØRENSEN

Head of Creative / Art Director

Den ansvarlige for det grafiske, og dermed hjernen bag det visuelle udtryk hos HH Mentality, samt branding og marketing.

 

Med en personlig interesse for psykologi og personlig udvikling må det siges at være det perfekte match, at jeg i dag kan kombinere både interesse og job. Mit arbejde bærer derfor præg af en oprigtig interesse for psykologi, men også fra de inspirationsture jeg har været på i Europa, Asien og ikke mindst Australien.

 

Jeg er uddannet mediegrafiker, i digital markedsføring og så er jeg i gang med at uddanne mig til Life- and business coach. Jeg har flere års erfaring fra den grafiske branche. Ved siden af dette har jeg i 7 år været frivillig i en lokal idrætsforening.